En värld av möjligheter

Kvantmedicin

Dr Nelson, grundade den tidigaste versionen av quantum biofeedback maskinen på 1980-talet. Jag använder den senaste versionen QUEX ED som kombinerar flera kända metoder inom biofeedback/bioresonans genom att reducera stress i cellerna och stimulera kroppens egen läkning. QUEX ED läser av kroppen och sänder läkande frekvenser till områden i kroppen som behöver det. QUEX ED kan köra flera olika program samtidigt.

QUEX ED finns tillgängliga i hela världen och är en av de mest avancerade quantum biofeedback utrustningar som finns. I vissa länder är QUEX ED möjlig att använda även för läkare inom hälsovården, men detta är inte möjligt i Sverige – än.

Frekvensmedicin är framtidens medicin och öppnar upp stora möjligheter till läkning.

Qx Ed Kopplad Till Dator Elisabeth Eriksson

QUEX ED kopplad till dator

Kvantmedicin är en form av frekvensmedicin som baseras på kvantfysik. Frekvensmaskinen QUEX ED sänder ut och läser av trivektorfrekvenser dvs frekvenser i tredimensionella former. Med hjälp av datorteknik avläser den och tolkar kroppens system. 

QUEX ED skickar in 11000 olika frekvenser i din kropp och sedan korrigeras obalanser och kroppens självläkning triggas igång. Våra fantastiska kroppar strävar alltid efter optimal hälsa och ibland behöver kroppen lite hjälp för att lyckas.

Frågor & svar

Kvantum Biofeedback enheten kan användas för energibalansering av otaliga obalanser i kropp, sinne och ande. Den har använts för att återhämta sig från fysiska eller känslomässiga trauma samt för att ta bort stressande influenser för att hjälpa kroppen att läka sig själv.

Ja, oftast återgår kroppen snabbt till ett normalt tillstånd igen, men om stressen och oron har funnits under längre tid, kan det ta ett antal behandlingar för att återfå balansen.

Ja, kroppen är trots allt utformad för att läka sig själv! När vi ger kroppen rätt förutsättningar att komma i balans är allt möjligt! Processen med biofeedback och bioresonans är således inte att läka - utan att hjälpa kroppen att komma ihåg det balanserade och stressfria tillståndet (egentligen vårt naturliga tillstånd!). En form av utbildning kan man säga. När din kropp deltar i de hälsosammare mönstren i ett avslappnat tillstånd, sker denna process av självreglering ofta naturligt (m a o sker en omprogrammering av etablerade mönster i det undermedvetna). Kvantum Biofeedback instrumentet - QX Ed, harmoniserar din kropps fysiologiska/mentala/känslomässiga stressnivåer, så att att denna information kan användas för att kontrollera fysiologin och påverka en minskning av existerande stressnivåer. Detta resulterar ofta i ett förbättrat fysiskt och emotionellt välbefinnande.

Ja. De flesta människor röker för att nikotinet är avstressande. Biofeedback balansering lär dig att uppnå djup avslappning på egen hand och hjälper dig därmed att ta bort ditt rökbegär.

Det finns en mängd orsaker till varför våra kroppar upplever stress idag.

Här följer några vanliga “triggers” som skapar stress symptom i kroppen…

Utbrändhet

Migrän och huvudvärk

Sömn brist

Smärta

Allergener

Bakterier och virus

Parasiter

Kemikalier och Kemisk medicin

Medicinska problem

Matsmältningsproblem

Svamp infektioner

Snabb/processad mat

Tungmetaller

Mikrovågsstrålning och Bestrålad mat

Genetiskt manipulerad mat (GMO)

Uttorkning (för lite vattenkonsumtion)

Känslomässig stress

Relations problem

Lågt självförtroende

Psykologiska orsaker/sjukdomar

Arbete som man inte trivs med

Ekonomiska problem

Kvantum Biofeedback instrumentet kan ge terapi på plats eller på avstånd. Båda är generellt lika effektiva, men i vissa fall kan det vara fördelaktigt att ta en session på plats. Jämför det med kabel-TV gentemot satellit-TV. Kabel-TV skickar en frekvens genom en kabel. Satellit-TV sänder en frekvens genom atmosfären. TV:n tar emot signalen som du nu ser i form av bilder och ljud.
Så Kvantum Biofeedback instrumentet kan anslutas via en serie ledningar/selar eller så kan det fungera trådlöst via en sändare på enheten som både kan sända och ta emot energifrekvenser via kvantumfältet. Lite som mobiltelefoner. Oftast får t ex barn och djur behandling via en trådlös signal.