Om mig

Om Mig Elisabeth Eriksson

Hej! Jag heter Elisabeth Eriksson Lundqvist och har alltid varit intresserad av hälsa och livsfrågor och har lång erfarenhet av människors ohälsa.

Jag har gått utbildningar både på Universitet, Högskola, Privata utbildningar och anser nog att Livet är den bästa skolan. Inom hälsoområdet är jag bl a utbildad inom Hälsopsykologi, Samtalscoach, Basmedicin, Personlig tränare (PT) och Frekvensterapeut.  

Jag har alltid dragits åt det holistiska hållet och provat på många kurser i medicinsk yoga, meditation, akupunktur, biofoton behandling, healing, naturmedicin, kostlära mm och jag ser fram emot att fortsätta lära mig mer av livet. Jag har upptäckt att allt hänger ihop och att livet handlar om hur vi uppfattar olika saker både i smått och i stort och hur vi tar in den energin och hur vi sänder ut den energin.

Man kan säga att allt bottnar i en känsla och hur vi relaterar till den. Jag har fått lära mig och erfara att kroppen alltid strävar efter optimal hälsa och de symtom som ibland kan dyka upp är kroppens sätt att säga ifrån att vi behöver förändra något antingen fysiskt, känslomässigt eller mentalt. 

Det är inte alltid lätt att ta till sig det men allt börjar med ett första steg och att väcka nyfikenheten och att steg för steg bli medveten om sig själv och livet.

Välkommen till mig!