Skönhetsbehandling

M3 Terapi

M3 – terapi för effektiv förbättring av Hudhälsan för både ansikte och kropp och utan kirurgiska ingrepp eller injiceringarMed hjälp av de olika behandlingar som M3 erbjuder kan vi på ett naturligt sätt förbättra de besvär vi kan uppleva gällande vår hud. Vi använder oss av naturliga frekvenser som stimulerar och kickar igång kroppens egen process till föryngring med hjälp av Infraröd värme, Ultraljud, Radiofrekvens och Vaccum behandling. 

Vi kan utföra en av behandlingarna eller kombinera olika behandlingar för att öka effekten. Du kan på ett skonsamt sätt åtgärda celluliter, fettreducering, slapp hud, åldrad hud som rynkor och annat. Du kan få en omedelbar Face Lift!

Du får först en konsultation efter ditt behov och du väljer mellan en 30 minuters behandling eller en 40 minuters behandling. Önskar du längre tid ordnar vi det. Du behöver fylla i ett samtycke/ hälsodeklaration innan första behandlingen då det finns vissa kontraindikationer som vi kan behöva diskutera. Du ska till exempel inte ta emot en behandling vid sjukdom eller ohälsa.

Viktigt efter en behandling är att du hjälper ditt lymfsystem som sköter utrensningen av slaggprodukter genom att dricka mycket vatten och daglig rörelse och motion. Det kan räcka med att promenera. Processen i kroppen pågår under  flera dagar. Många märker skillnad efter första behandlingen men våra kroppar är unika och vi har olika sammansättningar i huden så det kan vara så att du behöver fler behandlingar för att se resultat. Vi rekommenderar ett behandlingspaket på 3 – 6 gånger beroende på din sammansättning och behov. 

Vissa väljer att köpa ett paket på 10 behandlingar och får då så klart ett bra pris på det.

Viktigt att känna till är att har man känslig hud kan det bli rodnad, svullnad och vid Dermomassage kan blåmärken uppstå. Dessa symptom dämpas ofta efter 1 eller 2 dagar.

M3 maskinen
Bild på arm

Ultrasound Liposuction

Ultraljuds Fettreducering är ett utmärkt icke-invasivt och säkert alternativ till kirurgisk fettsugning. Ultraljuds Fettreducering rekommenderas för fettminskning från problematiska områden, där det är svårt att minska fett med andra metoder. 

Denna behandling används främst för modellering av mage, rumpa, lår, armar eller haka.

Hur det fungerar:

Tack vare effekten av den specifika frekvensen av ultraljud vågorna orsakar detta nedbrytning av fettceller. 

Fettsyror och glycerol, som en fettcell består av, utsöndras till levern med hjälp av kärl-och lymfsystemet. Därifrån, genom naturliga processer, utsöndras de från kroppen. 

Det är ett av de enklaste och lindrigaste sätten att bli av med fettvävnad från områden som är resistenta mot traditionella  viktminskningsmetoder. 

Effekten av ultraljudsvågor förstärks ytterligare av IR-vågor, vilket avsevärt förbättrar processen för nedbrytning och transport av fettceller, vilket gör ultraljud fettreducering till ett bra alternativ till operation.

Bild på mage
Bild på mage
Bild på mage

Effekter och Kontraindikationer dvs då man bör avstå från behandling eller intyg från läkare behövs:

- Reducerar celluliter
- Tar bort fettvävnad
- Konturerande
- Bryter ned fettvävnad
- Lymfdränage

Kontraindikationer dvs Då man bör avstå från behandling eller intyg från läkare behövs:
• Cancer (upp till 5 år)
• Hjärtsvikt, högt blodtryck
• Virus- och bakteriesjukdomar i huden
• Feber, svaghet och avmagring av kroppen
• Osteoporos
• Epilepsi, multipel skleros
• Pågående menstruation
• Komplikationer av diabetes
• Onormal lever profil
• Hudsjukdomar (inom behandlingsområdet)
• Smittsamma eller infektionssjukdomar