Spirituell och andlig utveckling

Spirituality

Jag verkligen älskar att jobba tillsammans med min QUEX ED inom det spirutuella området! Den ger möjlighet att öppna upp mot universum och nå en högre inre potential som i sin tur leder till ett högre välmående!

Spirituality börjar alltid i Rot Chakrat eller Bas Chakrat som behöver aktiveras så att du blir förankrad med Moder Jord. Är Rot Chakrat i balans är du nöjd och trygg i dig själv, du har distans till yttre faktorer som händer runt omkring dig och du trivs bra med livet. 

Kom ihåg att du bor i din kropp – Du är inte din kropp! Dvs du är din själ som har kroppen som boning under tiden du vistas på Moder Jord. 

Många vill fokusera på Kron Chakrat, det sjunde Chakrat och Hjärt Chakrat för att utveckla sin andliga, spirituella sida men utan ett balanserat Bas Chakra blir det svårt att balansera de andra Chakran. Bas Chakrat är kopplat till Moder Jord och Kron Chakrat är kopplat till Högre Makt och/eller Universum. Det är Bas Chakrat som också hjälper cellerna att kommunicera med varandra i kroppen. 

I vårt andra chakra sitter våra känslor, det feminina och det maskulina. Här bor vår ande och vill roa sig och skapa. Är vi blockerade här upplever vi oss beroende av någon eller något, vi har svårt att uppleva glädje och vi känner lätt skuld till saker och ting. 

Viktigt att veta är att med glädje skapas positiv, lätt energi och därmed hälsa!

I tredje Chakrat bor din inre kraft och energi och när det är i balans har du en stark viljekraft och ett driv som för dig framåt i livet. De tre första chakran är de mänskliga Chakran där vi som andar upplever livet.

Det är ju här på Moder Jord vi just nu befinner oss så om vi kan acceptera livet som det är och kan glädjas över oss själva, andra och livet runt omkring oss och uppleva tacksamhet och nyfikenhet då har vi kommit långt och kan ta nästa steg mot högre insikter.

Med QUEX ED kan vi jobba med olika chakran i flera program och rensa bland obalanser och tung energi som tillsammans med ditt eget inre arbete kan underlätta ditt andliga arbete och nå högre dimensioner. 

Med inre arbete menar jag meditation eller stillhet, yoga, Chi Gong, Tai Chi och andra metoder som hjälper oss energimässigt och att nå inre hälsa.